Izjava o sigurnosti

Izjava o sigurnosti prilikom online plaćanja kreditnom karticom

Povjerljivost Vaših podataka je zaštićena i osigurana pomoću WSpay ™ Payment Gateway sigurnosnog sustav za autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu . Stranice za web naplatu osigurane su pomoću Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128- bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.
To omogućuje siguran prijenos Vaših podataka i sprječava neovlašteni pristup podacima tijekom komunikacije između korisnika i WSpay ™ Payment Gateway sustava.
WSpay ™ Payment Gateway sustav i financijske institucije (kartičarske kuće) razmjenjuju podatake koji su također zaštićeni od neovlaštenog pristupa.
Brojevi kreditnih kartica se ne pohranjuju i nisu dostupni neovlaštenom osoblju.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Kako bismo zaštitili kupce, prikupljamo samo nužne osobne podatake, osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza. Ne koristimo podatke za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Konverzija valute

PBZ Card izjava o konverzije valute (vrijedi samo za plaćanje izvan RH):
Sva plaćanja biti će izvršena u Hrvatskim kunama. Iznos koji će se naplatiti se dobiva kroz konverziju cijene u Eurima u hrvatske kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju kartičnih kuća. Kao rezultat postoji mogućnost blage razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.

Unos i prijenos podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.